2019 Aussie Millions - De Goede uitgeschakeld op plaats negentien, Mike Del Vecchio bij laatste zeven

2019 Aussie Millions - De Goede uitgeschakeld op plaats negentien, Mike Del Vecchio bij laatste zeven

Bij aanvang van de vierde dag van het AU$10.600 Main Event van de 2019 Aussie Millions waren er nog 38 kanshebbers over, waarvan onze landgenoot Pim de Goede er één van was. De Nederlander strandde echter voor het bereiken van de finaletafel en moest genoegen nemen met een geldprijs van ongeveer een halve ton. Vandaag begint Mike Del Vecchio als chipleader aan de definitieve ontknoping.

Binnen no-time werden er al enkele spelers uitgeschakeld, waardoor er een redraw plaatsvond. De Goede kwam aan tafel bij de Pool Dominik Panka, die hem al gauw de nodige punten kosten toen Panka trips hitte in een blind-battle. Een mooie bluf bezorgde hem later echter weer wat chips:

Over on table 28, Gavin Flynn defended his big blind and check-called a bet of 86,000 by Pim De Goede in the under-the-gun position with the turn showing {q-Spades}{4-Clubs}{2-Spades}{10-Diamonds}. On the {k-Clubs} river, Flynn checked again and De Goede moved all in, forcing an instant fold from his opponent. De Goede flashed the {a-Clubs}{5-Clubs} for ace-high.

Hij zakte vervolgens weer wat weg door Clinton Taylor te dubbelen, waarna hij kort daarna zelf weer dubbelde tegen dezelfde speler. Alsof het lot ermee speelde dubbelde Taylor enkele handen later wederom tegen De Goede, dit keer met pocket zevens tegen aas-koning. Vojtech Ruzicka werd hierna uitgeschakeld door onze landgenoot, maar de Tsjech had nog maar een paar big blinds over.

Uiteindelijk kwam er bij de laatste negentien een einde aan het toernooi van De Goede, die met aas-vrouw niet kon winnen van de pocket tienen van Michael Egan. Onze landgenoot moest genoegen nemen met een geldprijs van AU$61.500. Na de uitschakeling van de Nederlander werd er doorgespeeld tot de laatste zeven spelers, die vanavond terugkeren voor de ontknoping:

SpelerChips
Mike Del Vecchio5.465.000
Andrew Hinrichsen5.300.000
Matthew Wakeman4.010.000
Clinton Taylor3.845.000
Hamish Crawshaw3.640.000
Gyeong Byeong Lee1.540.000
Bryn Kenney920.000

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen