partypoker MILLIONS South America - Nederlanders uitgeschakeld in Main Event, Kenny Hallaert derde in side-event

partypoker MILLIONS South America - Nederlanders uitgeschakeld in Main Event, Kenny Hallaert derde in side-event

In de afgelopen drie dagen werd er in Rio de Janeiro gespeeld in het kader van de partypoker MILLIONS South America. In het MILLIONS South America $10.300 No-Limit Hold'em $5.000.000 Guarantee Main Event was er een kleine overlay met een deelnemersveld van 439 spelers. Afgelopen nacht stond de tweede dag van dit toernooi op het programma, maar alle overgebleven Nederlanders werden vroegtijdig uitgeschakeld.

In totaal mochten er donderdagavond vier Nederlanders terugkomen voor Dag 2: Steven van Zadelhoff, Luigi Knoppers, Bas de Laat en Thijs Huijgers. Onze landgenoot van Zadelhoff mocht aanschuiven aan de televisietafel:

De NederMaltees had echter geen succes aan de televisietafel, want hij werd vroegtijdig uitgeschakeld. Ditzelfde overkwam ook het overige drietal Nederlanders, die geen van allen het einde van de dag wisten te halen. Slechts 59 spelers wisten Dag 3 wel te halen en het is Julio Belluscio die de dag zal beginnen met de chiplead en een stack van 21,08 miljoen. Hij wordt gevolgd door Moyses Cohen (16,97 miljoen), Demosthenes Kiriopoulos (16,9 miljoen), Constantin Cosmin (16,34 miljoen) en Manig Loeser (14,9 miljoen) die de top vijf compleet maken.

Matas Cimbolas (14,59 miljoen), Samuel Gagnon (14,5 miljoen), Sam Grafton (9,275 miljoen), Patrick Leonard (8,25 miljoen), Bryan Piccioli (5,63 miljoen) en Alex Keating (4,625 miljoen) zijn de meest bekende speler die nog terugkeren op Dag 3.

De Belgische toernooisloper Kenny Hallaert werd al twee dagen geleden uitgeschakeld op de openingsdag van het Main Event. Toch wist hij zijn buy-in van $10.000 terug te verdienen door als derde te eindigen in een $500-event. Dat betekende zijn tweede vlaggetje van de week, want eerder had hij al het geld gehaald in een $1.000-event.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen