2019 EPT Open Main Event Sochi - Thom Greben als enige Nederlander naar Dag 3

2019 EPT Open Main Event Sochi - Thom Greben als enige Nederlander naar Dag 3

Vandaag komen de laatste 46 spelers van het RUB133.000 Main Event bij het 2019 PokerStars EPT Open Sochi festival terug voor de derde dag. Bij de overgebleven spelers zit nog maar één landgenoot, want onder andere Fatima Moreira de Melo en Tobias Peters werden gedurende Dag 2 vroegtijdig uitgeschakeld.

Enkele honderden spelers kwamen vrijdagmiddag terug voor Dag 2 en hun eerste doel was het bereiken van het geld. Richting het geld werden onder andere Yvo Molin en Johannes Job uitgeschakeld, terwijl Thom Greben een greep naar de koppositie op het leaderboard deed door een gigantische 3-way all-in:

Vasily Polukarov was all in for a mere 11,000 and behind him, the action escalated as Maxim Panyak went to war with Thom Greben, the latter ended up all in for around 170,000.

Vasily Polukarov: {k-Diamonds}{9-Spades}
Thom Greben: {a-Hearts}{a-Spades}
Maxim Panyak: {a-Diamonds}{k-Hearts}

The board came {a-Clubs}{q-Hearts}{2-Spades}{10-Spades}{9-Diamonds} and Greben avoided a runner-runner debacle.

Vlak voor het bereiken van het geld eindigde ook het toernooi van Tobias Peters, toen hij met aas-vier niet kon winnen van vrouw-boer.

Kort daarna werd het geld bereikt en niet veel later strandde Fatima Moreira de Melo op plaats 118 voor RUB227.500, zo'n $3.500. Er werd na de uitschakeling van de Nederlandse nog uren doorgespeeld, waardoor er met 46 spelers een einde aan de dag kwam. Thom Greben eindigde de dag met 950.000 chips, goed voor de achtste plaats op het leaderboard.

Comments

Lees 1 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen