Mike Postle doet zegje bij Mike Matusow's 'The Mouthpiece' Podcast en ontkent vals spel

On vrijdag 4 oktober hostte Mike Matusow een nieuwe editie van zijn 'The Mouthpiece' met de beschuldigde poker cheater Mike Postle. Matusow zei dat hij niet overtuigd was na het zien van enkele van de handen die door de pokercommunity werden aangereikt met Joe Ingram en Doug Polk op de voorgrond. Op 5 oktober 2019 werd het tweede deel van het interview vrijgegeven. Je kunt beide delen beluisteren in de bovenstaande ingesloten video's.

"First of all, the number they gave of me winning $250,000. [...] That couldn't be further from the case."

Mike Postle komt in de podcast om 28:18 in het eerste deel. In het tweede deel komt Postle om 17:57. Op het moment van publicatie hebben de twee delen van de video samen 106 likes en 356 dislikes op YouTube.

Matusow zei dat hij ongeveer drie uur aan beelden had bekeken voordat de podcast van start ging. In de soms losgeslagen podcast noemt Matusow de mainstream media meer dan eens 'fake news', met talloze verwijzingen naar Trump en het Rusland-onderzoek en geeft toe dat hij stoned is.

"My head is so bashed in, I don't really know where to begin," begint Postle. "All I can say is that this started with a lot of hatred towards me for I guess the whole making me into some reality star on tv, except it was done in a live stream."

In het eerste deel zegt Postle dat de cijfers die rondgingen, niet kloppen. "First of all, the number they gave of me winning $250,000. I think that was a year's time. That couldn't be further from the case," zegt Postle en hij legt uit hoe de chipstacks niet kloppen omdat het spel begint voordat de livestream begint, wat zorgt voor veel actie.

Iets later zegt hij: "It's absolutely impossible for me to be doing what they're claiming. It's one thousand percent impossible..." hoewel Postle meer verwijst naar het winnen van $250.000 in het spel gedurende een jaar, en niet zozeer over het vals spelen.

Matusow, vaak verwijzend naar degenen die beweren dat Postle vals speelt als 'de samenzweringsmensen', vertelt Postle dat hij mensen voor miljoenen dollars kan aanklagen voor laster. Postle zegt dan dat hij onschuldig is, 10.000 procent.

Om de een of andere reden opent Matusow de tweede podcast met 'Fuck the Joe Ingram fanboys!'. Postle noemt het onderzoek lui in het tweede segment, en zegt dat hij werkt aan een video die laat zien dat hij duidelijk menselijk is en niet vals speelt in de game. In het slot van het tweede deel nodigt Matusow Postle uit om via Skype in een toekomstige aflevering te komen om zijn onschuld te tonen en zijn naam te zuiveren met verzameld bewijs.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen