PokerStars Winter Series - Rob "batoelrob" Hollink casht $34k, Luuk "pokerkluka" Gieles naar Dag 2 van $10k High Roller

PokerStars Winter Series - Rob "batoelrob" Hollink casht $34k, Luuk "pokerkluka" Gieles naar Dag 2 van $10k High Roller

De laatste week van de Winter Series op PokerStars is in volle gang en er werden al de nodige successen geboekt door de Nederlandse en Belgische enclave. In de afgelopen twee dagen was dat niet anders, want de ene na de andere mooie cash werd genoteerd. Rob "batoelrob" Hollink en "DeLaBijen" behoorden tot de gelukkigen, terwijl Luuk "pokerkluka" Gieles vanavond mag proberen op Dag 2 van de $10.300 High Roller een hoofdprijs van bijna een kwart miljoen te winnen.

Rob "batoelrob" Hollink casht $34k, Luuk "pokerkluka" Gieles naar Dag 2 van $10k High Roller

In de nacht van maandag op dinsdag viel de beslissing in de Winter Series 49-H: $530 NLHE [Progressive KO]. Onze landgenoot "silskyer" wist de finaletafel te halen en hij maakte toen nog kans op de eerste prijs van $37.199 plus nog eens tientallen duizenden euro's aan bounty's. Uiteindelijk kwam hij tot een verdienstelijke derde plaats, waarvoor hij $19.919 plus $5.480 kreeg bijgeschreven op zijn account.

In diezelfde nacht noteerde Jans "Graftekkel" Arends ook een prachtige derde plaats in de Winter Series 50-H: $1.050 NLHE [8-Max]. Hij ontving hiervoor een bedrag van $25.516, waarna de overgebleven twee spelers een deal maakten voor het resterende bedrag. "ReWARds84" won het toernooi voor $40.123, terwijl "airlewis" als runner-up eindigde voor $37.259.

Op dinsdag mochten we het volgende succes al noteren, toen "DaanOss", Rob "batoelrob" Hollink en "girafganger7" de finaletafel van de Winter Series 53-M: $1.050 NLHE [8-Max, Super Tuesday SE] wisten te halen. Eerstgenoemde moest helaas vroegtijdig afscheid nemen op de zesde plaats voor $18.867. Hollink strandde niet veel later op de vierde plaats voor $34.151 en zag vervolgens hoe de Belgische toernooisloper "girafganger7" als derde eindigde voor $45.947.

Ook de Belgische Twitch-streamer "Easterdamn" behaalde weer een mooie cash in de Winter Series, nadat hij eerder al een event wist te winnen. Dit keer eindigde hij als vierde in de Winter Series 56-H: $530 NLHE [6-Max, Hyper-Turbo, Daily Supersonic SE], goed voor een cash van $14.895.

Het enige toernooi dat dinsdag van start ging en pas vanavond zijn ontknoping kent is de Winter Series 53-H: $10.300 NLHE [8-Max, High Roller]. Elf van de 93 spelers keert vanavond terug terwijl zij zich al verzekerd hebben van een mincash ter waarde van $25.238. Zij maken echter nog steeds kans op de hoofdprijs van $239.966. Een van de overgebleven spelers is onze landgenoot Luuk "pokerkluka" Gieles, die als tiende in chips moet gaan proberen om een mooie comeback te maken.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen