Jordan Drummond van Team Online: "Ik hou echt van de richting die partypoker op gaat"

Jordan Drummond van Team Online: "Ik hou echt van de richting die partypoker inslaat"

In de nieuwste serie hier op PokerNews profileren we enkele van de meest opwindende streamers van de pokerwereld die hun spel aan de wereld laten zien op streaming-sites zoals Twitch.

Vandaag is het de beurt aan Jordan Drummond, beter bekend onder de naam BigBluffZInc online. De Canadees heeft naam gemaakt nadat hij in 2009 met een bankroll van $10 begon en zich opwerkte naar de top. De CEO, eigenaar en hoofdcoach van BBZ staking, en een nieuw partypoker Team Online-lid begon met streamen en dat bleek een grotere gok te zijn dan verwacht.

Drummond had eigenlijk een vrij grote duw nodig om zich in de Twitch-pokerstraten te mengen.

"Ik wilde het niet doen omdat ik het perspectief had dat Twitch erg competitief was, net als poker, en dat als ik competitief wilde zijn, ik veel zou moeten streamen. Ik had net een dochter gekregen, ze is nu twee en een half jaar oud. Ik wilde niet zes dagen per week grinden op Twitch.

"Ze hebben me er uiteindelijk van overtuigd om het te doen en vertelden me dat het zeer positief zou zijn voor BBZ-zaken. We hebben het waarschijnlijk over meer dan een jaar waarin ze me ertoe hebben aangezet om te streamen."

De Canadees had een grote naam opgebouwd voor zichzelf en zijn bedrijf voordat hij zich ging bezighouden met het entertainmentgedeelte van poker.

"We hebben meerdere alternatieven voor Twitch geprobeerd, maar ik dacht niet dat ze op het niveau waren waar ik ze wilde hebben, dus ik zei 'prima, we beginnen met streamen en kijken wat er gebeurt'."

Het streamen begon vrij eenvoudig voor Drummond, maar de man die bekend stond als The Undecided op partypoker begon de druk te voelen toen meer mensen zijn streaming-avonturen op Twitch gingen volgen.

"De overstap van gewoon pokeren was eenvoudig. Het werd stressvol toen ik voor duizend mensen zat te streamen. Ik was op een gegeven moment behoorlijk nerveus dat ik zelfs vergat te eten. Dat is allemaal goed en ik geniet er echt van. Het is heel erg leuk! De BBZ-gemeenschap heeft poker zoveel beter voor me gemaakt en nu heb ik een nog grotere gemeenschap via Twitch."

"Het werd stressvol toen ik voor duizend mensen zat te streamen. Ik was op een gegeven moment behoorlijk nerveus dat ik zelfs vergat te eten."

Wat Drummond onderscheidt van de rest van de streamers, is zijn geschiedenis met hoge buy-ins. De Canadese partypoker PRO speelt met een gemiddelde buy-in van $1.300 en speelt de hoogste inzetten die op internet beschikbaar zijn.

"Als je een reg bent en je graag vermaakt wordt, maar ook een beetje beter wordt en je tijd enigszins productief besteedt. Ga je een stream bekijken waar je veel beter bent dan de persoon die streamt? Er zijn niet veel spelers die regelmatig streamen waar iemand die in staat is om met mid-stakes games in poker te winnen, kan afstemmen en er veel waarde uit kan halen. Ik denk dat mijn stream uniek is in die positie."

Het blijkt dat mensen graag leren door streams van hoge kwaliteit te bekijken, want het kanaal van Drummond groeide in ongeveer zes maanden tijd tot meer dan 22.000 volgers.

Wat begon als een marketingbeweging voor BBZ Staking, werd uiteindelijk iets dat Drummond erg leuk vond om te doen. Zijn kanaal groeide in korte tijd groot en hij gebruikte de hulp van teamgenoot Jaime Staples om de stream glad te strijken.

"Jaime Staples is de man met wie ik het meeste contact heb. De relatie is geweldig. Hij is super behulpzaam met betrekking tot streamingtips en wat ik kan doen om dingen te veranderen. Hij heeft veel geweldige ideeën. Ik heb een beetje interactie gehad met Jeff Gross (foto). Het is geweldig als deze jongens mijn kanaal binnenvallen. Mijn chat behandelt ze als Twitch-beroemdheden en het is geweldig. Ik zou graag meer tijd met hen doorbrengen, maar ik heb nog niet de kans gehad."

Jeff Gross

Drummond had partypoker achter zich als sponsor en Drummond vindt het heerlijk om bij hen aangesloten te zijn.

"Het is zo leuk, want ik hou echt van de richting die partypoker op gaat. Zeker de laatste twaalf maanden. Het is erg pokerspeler positief. Ze hebben nu de Diamond Elite-promotie en de cashgame-klassementen. Er wordt veel positief geïnvesteerd en met name in de pokercomponent van hun bedrijf. Het lijkt in contrast te staan ​​met sommige van de andere bedrijven in poker. Deel uitmaken van hen is eenvoudig.

"Het is zo leuk, want ik hou echt van de richting die partypoker op gaat. Zeker de laatste twaalf maanden. Het is erg pokerspeler positief."

"Ze doen dingen die als pokerspeler die veel speelt geweldig is. Als mijn publiek het mij vraagt, is het gemakkelijk om trots de partypoker-patch te dragen. Het maakt dingen leuk."

Hoewel hij toegeeft dat hij niet streeft naar leaderboards of een specifieke VIP-status, zegt Drummond dat zijn focus altijd zal zijn om te winnen in het algemeen en om te kunnen strijden tegen de hoogste buy-ins. Hij is gedreven om zijn streaming te gebruiken om zijn carrière in bredere zin te helpen.

"Als ik had geprobeerd te streamen en vervolgens niet de hoogste buy-in speelde en vervolgens de hele tijd verloor, zouden al mijn bedrijven hebben geleden. De spelers die ik in toernooien zet zouden het vertrouwen in mijn vermogen om te coachen hebben verloren, de mensen die ik cfp [coachen voor winst] hetzelfde. Het aantal aanwezigen op het seminar zou zijn gedaald. Ik zou veel kapitaal hebben verloren. Ik zou gemakkelijk $800k tot $1,2 miljoen kunnen verliezen in een swing met de inzetten die ik speel.

"Ik doe er alles aan om zo competitief mogelijk te zijn om te voorkomen dat dit gebeurt. Het was een grote gok voor mij. Ik ben gedreven om competitief en zo effectief mogelijk te zijn."

Comments

 • keddoe69 keddoe69

  LondonCalling schreef

  Coco_Jambo schreef

  Ik kijk objectief en realistisch naar dingen. Iedere fatsoenlijke pokerspeler ziet dat lex bijvoorbeeld een vis is, en partypoker geweldig werk verricht voor de klant, pokerstars er een potje van maakt. Maar dit is tegen het zere been van sommigen.

  Gatverdamme hoe kun je zo vol van jezelf zijn Sick

  Op een gegeven moment ga je zelfs oceanlab missen

 • Hihihi Hihihi

  IOUSTAKING schreef

  https://clips.twitch.tv/AlertAgitatedPuddingRickrollhttps://clips.twitch.tv/AlertAgitatedPuddingRickroll

  ROFL

 • gamergio gamergio

  IOUSTAKING schreef

  https://clips.twitch.tv/AlertAgitatedPuddingRickrollhttps://clips.twitch.tv/AlertAgitatedPuddingRickroll

  Oeps Laugh

Lees 10 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen