Oproep aan spelers en organisatoren: Stop met live poker!

Oproep aan spelers en organisatoren: Stop met live poker!

Ruim drie weken geleden riep Pieter Salet, onze collega van PokerCity, al op dat er gestopt moest worden met live poker. Organisatoren, pokerspelers, iedereen werd gevraagd om zijn verantwoordelijkheid te nemen tijdens de Corona-crisis waarin ons land en de rest van de wereld verkeert. Natuurlijk missen we het allemaal en zouden we maar al te graag weer 'live' een kaartje leggen, maar het is simpelweg gewoon belachelijk om dat in deze tijden nog te doen.

Ouderen blijven al weken verplicht thuis en kunnen niet op bezoek bij (klein)kinderen, een groot deel van de bevolking moet verplicht thuiswerken en kinderen kunnen maandenlang niet naar school. Is het dan echt zo moeilijk om even een paar maanden thuis te zitten en geen live pokergames te organiseren? Schijnbaar wel.

Daarom plaatsen wij nu, in navolging van PokerCity, ook een oproep aan alle pokerspelers en organisatoren van homegames: STOP HIERMEE. Je eigen plezier is op dit moment geen levens waard. Toch?

Comments

Lees 44 reactie(s) op dit artikel
Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen