SCOOP Recap (12) - Steven "SvZff" van Zadelhoff vierde voor $51k, Joris Ruijs pakt een tweede plaats voor $34k

SCOOP Recap (12) - Steven "SvZff" van Zadelhoff vierde voor $51k, Joris Ruijs pakt een tweede plaats voor $34k

Vol verwachting keken we dinsdagavond uit naar de start van de $25.000 NLHE Super High Roller en we hoopten toch een aantal Nederlanders in actie te zien. Helaas was Luuk "pokerkluka" Gieles de enige Nederlander die zich besloot in te schrijven en hij werd ook nog eens vroegtijdig uitgeschakeld. Toch was het een succesvolle dag voor de Nederlandse enclave met mooie cashes voor Steven "SvZff" van Zadelhoff en Joris "BillLewinsky" Ruijs.

Steven "SvZff" van Zadelhoff vierde voor $51k, Joris Ruijs pakt een tweede plaats voor $34k

Een groot aantal Nederlanders kwam gisteren in actie op de tweede dag van de SCOOP-48-H: $530 NLHE en maar liefst vijf spelers speelden zich naar de laatste twee tafels. Voor "Pimmss" bleek het daar snel gedaan, want de kersverse SCOOP-winnaar eindigde op de zestiende plaats voor $4.797. De overige vier Nederlanders wisten de finaletafel wel te behalen en ondanks een prachtige uitgangspositie moest "KoningGilze" op de negende plaats afscheid nemen voor $9.440. Dit kwam mede doordat hij Steven "SvZff" van Zadelhoff dubbelde met pocket tienen tegen pocket boeren.

"Silden4filho" eindigde vervolgens op de achtste plaats voor $13.243, terwijl "MLS20" zevende werd voor $18.579. Van Zadelhoff was toen dichtbij uitschakeling, maar hij wist gelukkig te dubbelen met pocket zevens tegen pocket koningen. "Prof. Hitman" mistte daardoor een payjump en eindigde op de zesde plaats voor $26.063.

Bij de laatste vier werd even over een deal gesproken toen Van Zadelhoff de chiplead had, maar ze kwamen er niet uit. Vanaf dat moment verliep zijn toernooi dramatisch en eindigde het op de vierde plaats voor $51.292. Het toernooi werd vervolgens gewonnen door de Canadees "molda79", die hiermee $141.607 mocht bijschrijven.

Joris "BillLewinsky" Ruijs wist een diepe run neer te zetten in de SCOOP-50-H: $530 NLHE [4-Max, Progressive KO]. Hij wist het hier tot de beslissende heads-up te schoppen en verzekerde zich toen al van $32.083. De winnaar mocht zich echter verheugen op nog eens enkele tienduizenden dollars door de bounty. Deze ging aan de neus van Ruijs voorbij, want hij eindigde op de tweede plaats voor $32.083 plus $2.586. Winnaar "Tulkaz" kreeg $32.083 plus $30.703 bijgeschreven op zijn account.

Naast de successen voor de Nederlandse enclave was er ook feest bij onze Zuiderburen. Hun landgenoot "Vervaetmans" wist namelijk na een 3-way deal de SCOOP-49-M: $109 Stud te winnen voor $7.538. Ook "InvictV" was dichtbij een overwinning, maar hij strandde op de tweede plaats in de SCOOP-50-L: $5,50 NLHE [4-Max, Progressive KO]. Dat leverde hem een bedrag op van $4.051 plus $593.

Vanavond zal er weer een PokerNews.nl SCOOP2020 Railstream zijn, maar dit keer railen we niet alleen de Spring Championship of Online Poker op PokerStars. We kijken met een schuin oog namelijk naar de ontknoping van de $5.200 High Roller van de WPT op partypoker, want daar zitten onze landgenoten Teun Mulder en Jans Arends bij de laatste negentien met een hoofdprijs van ruim $200.000 voor het grijpen!

Comments

  • ericajax ericajax

    We zijn weer live en vandaag doen we ook iets anders: de $5k van de WPT Online op partypoker!

Lees 1 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen