SHRB - Luuk Gieles casht in twee $10k-events, bubble in de $25k

SHRB - Luuk Gieles casht in twee $10k-events, bubble in de $25k

Luuk Gieles behaalde al een prachtige prestatie door dinsdagavond een SHRB-event te winnen voor meer dan twee ton en gisteren ging hij op jacht naar twee nieuwe titels. Gieles had namelijk twee keer een Dag 2 gehaald en begon in beide toernooien als derde in chips aan de finaledag. Een groot succes bleef echter uit, terwijl hij ook in een nieuw toernooi een pijnlijk einde kende.

In de SHRB #10 High Roller: $500K Gtd [6-Max, 2-Day Event] begon onze landgenoot als derde in chips bij de laatste zes en hij pakte enkele mooie payjumps mee. Nick Petrangelo, Michael Watson en Wiktor Malinowski werden vroegtijdig uitgeschakeld. Bij de laatste drie bleek Gieles niet opgewassen tegen Matthias Eibinger en Vicent Bosca Ramon, waardoor hij genoegen moest nemen met plaats drie voor $92.400. Laatstgenoemde won het toernooi voor $240.861, terwijl Eibinger runner-up werd voor $150.150.

Het verloop van zijn dag in de SHRB #12 High Roller: $500K Gtd [6-Max, 2-Day Event] was nog dramatischer, want ondanks een goede uitgangspositie moest Gieles als eerste het strijdtoneel verlaten op de finaledag. De Nederlander eindigde op de zevende plaats, goed voor een mincash van $25.091. Ludovic Geilich won dit event vervolgens voor $238.677.

Een mincash zat er voor Gieles in de SHRB #14 Super High Roller: $1M Gtd [8-Max, 2-Day Event] helaas niet in. In dit $25.500-toernooi werden slechts vijf plaatsen betaald en uiteindelijk eindigde de Nederlander als bubbleboy op plaats zes. Na zijn uitschakeling werden Sam Greenwood (vijfde, $62.500) en Adrian Mateos (vierde, $100.000) nog uitgeschakeld, voordat er een einde aan de dag kwam. Viktor Blom (3.146.001), Michael Watson (2.599.990) en David Peters (254.009) spelen vanavond om de hoofdprijs van $407.500.

Comments

  • MrCallipo MrCallipo

    Viktor Blom wint in deze weken ook weer alles wat los en vast zit he. 1,4 miljoen aan cashes ofzo, millie profit

Lees 1 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen