Sunday Recap - Daniel Reijmer wint WPT-event voor $167k, mooie cashes voor Steven "SvZff" van Zadelhoff

Sunday Recap - Daniel Reijmer wint WPT-event voor $167k, mooie cashes voor Steven "SvZff" van Zadelhoff

Buiten de Spring Championship of Online Poker 2020 op PokerStars zijn er natuurlijk nog veel andere toernooien, waaronder de WPT op partypoker. In één van de side events was onze landgenoot Daniel Reijmer erg succesvol, terwijl Steven "SvZff" van Zadelhoff goed presteerde in een paar kleinere toernooitjes op PokerStars.

Daniel Reijmer wint WPT-event voor $167k, mooie cashes voor Steven "SvZff" van Zadelhoff

We hadden het toernooi in eerste instantie over het hoofd gezien, maar via meerdere wegen kregen we te horen dat Daniel Reijmer een prachtige prestatie had neergezet op partypoker. Onze landgenoot, tegenwoordig woonachtig in Mexico, had namelijk vrijdagavond de WPT #13 - 6-Max: $500K Gtd [2-Day Event] op zijn naam geschreven. De Nederlander was in dit toernooi heads-up te sterk voor Ole Schemion, waardoor hij zich verzekerde van $167.137! Teun Mulder kwam in dit event tot een tiende plaats voor $11.354.

Zondagavond had Steven "SvZff" van Zadelhoff ook weer reden tot juichen, want hij wist twee mooie prestaties neer te zetten. Hij wist al vroeg op de avond de Hotter $162 [Progressive KO] te winnen en dat was goed voor $4.322 plus $5.491. Vele uren later volgde de volgende mooie prestatie voor Van Zadelhoff, die heads-up kwam in de High Roller Club: $530 Sunday 500. Hij verloor de beslissende tweestrijd van "GlobalHappiness" en werd tweede voor $7.311 plus $1.926.

Nog dieper in de nacht mocht onze landgenoot "flamant.blanc" de champagne ontkurken. De Nederlander wist iets na half zes 's ochtends namelijk de Bigger $22 te winnen voor een enorme geldprijs van $15.429!

Overige prestaties voor Nederlanders & Belgen

  • De vroege editie van de Bigger $109 werd gewonnen door onze landgenoot "M V4n B4s 10_9" voor $4.438.
  • In de $11 Mini Sunday Kickoff behaalde "froab" een verdienstelijke tweede plaats, goed voor $2.996.
  • Voor "KAyNieuw" was het een tweede plaats in de Bounty Builder $7,50 en dat leverde hem $3.106 plus $342 op.
  • De Belgische speler "SPICEDGOLD" wist de Bounty Builder $16,50 te winnen voor $5.848 plus $2.884.
  • De latere editie van de Bigger $109 leverde "JManana" een vierde plaats op voor $10.853. "jmsantos11" werd vijfde voor $7.737.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen