SCOOP Recap (25) - Job "DeadNylan" Greben derde in $2k-event voor $84k, "YYYeaHHH" pakt titel in $22 PLO

SCOOP Recap (25) - Job "DeadNylan" Greben derde in $2k-event voor $84k, "YYYeaHHH" pakt titel in $22 PLO

Na ruim een maand lang iedere dag SCOOP-events kwam er maandagavond eindelijk een einde aan de Spring Championship of Online Poker 2020. De toernooiserie was een groot succes voor de Nederlandse enclave en op de slotdag werd zelfs nog de 24e titel binnen gesleept. Job "DeadNylan" Greben pakte geen overwinning, maar wel een schitterende geldprijs van ruim $84.000!

Al vroeg op de slotdag werd er een mooie cash behaald door onze landgenoot "BrigaDatada". In de SCOOP-119-H: $530 NLHE [8-Max, Progressive KO] noteerde hij een vierde plaats en daarvoor kreeg hij $16.718 plus $4.844 bijgeschreven op zijn account. De overwinning ging naar "Kjeppen", die het toernooi wist te winnen voor $39.530 plus $40.684.

De grootste Nederlandse cash kwam echter tot stand in de SCOOP-120-H: $2.100 NLHE [Sunday Warm-Up SE]. Op de slotdag mocht Lex "L. Veldhuis" Veldhuis niet meer terugkomen, want hij werd in de laatste hand van Dag 1 uitgeschakeld op plaats 29 voor $5.671. Job "DeadNylan" Greben kwam wel in actie op Dag 2 en hij wist zelfs de finaletafel te halen met onder andere Joao "IneedMassari" Simao en Steve "Mr. Tim Caum" O'Dwyer. Samen met deze spelers kwam hij ook tot de laatste drie en hij was op dat moment verzekerd van $84.546.

Dat bleek voor de Nederlander ook het hoogst haalbare, want hij werd uitgeschakeld als derde. Kort daarna wist Simao het toernooi te winnen voor $150.547, terwijl O'Dwyer genoegen nam met plaats twee voor $112.819.

Op de laatste dag van de SCOOP 2020 op PokerStars was er ook nog een 24e titel voor de Nederlandse enclave. De SCOOP-122-L: $22 PLO [6-Max] werd namelijk gewonnen door onze landgenoot "YYYeaHHH", die zich vier keer had ingekocht. Hij verdiende het echter ruimschoots terug door de hoofdprijs van $20.284 in de wacht te slepen.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen