[VIDEO] Short Deck Private Game van Triton Poker: aflevering 1 tot en met 4 (commentaar Lex Veldhuis)

[VIDEO] Short Deck Private Game van Triton Poker: aflevering 1 tot en met 4

We hebben even een rustige week wat betreft het online poker, maar aankomende zondag gaan we op PokerStars alweer verder met de start van een nieuwe toernooiserie: de Summer Series. Maar voordat het zover is kun jij je tijd goed besteden aan de afleveringen van Triton Poker met daarin de Short Deck Private Game die gespeeld werd in de Les Ambassadeurs Club in Londen. Het commentaar bij de afleveringen wordt gedaan door onder andere Lex Veldhuis.

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen