Sunday Recap - Thomas Boivin casht $137k op partypoker, "BarracudaNL" wint Supersonic voor $25k

Sunday Recap - Thomas Boivin casht $137k op partypoker, "BarracudaNL"  wint Supersonic voor $25k

Zondag ging een nieuwe toernooiserie van PokerStars van start: de Stadium Series. De komende weken kunnen de toernooispelers weer genieten van prachtige toernooien, naast alle andere reguliere toernooien. Ook op partypoker stonden weer de nodige grote toernooien op het programma en daar werd de grootste cash van de avond behaald.

Sunday Recap - Thomas Boivin casht $137k op partypoker, "BarracudaNL" wint Supersonic voor $25k

Het grootste succes van deze zondag werd behaald op partypoker in de High Roller Club: The Big Game, een toernooi met een buy-in van $5.200. Voor dit toernooi waren de hele week openingsdagen geweest en zondagavond was de finaledag. Thomas Boivin kende een schitterende dag en mocht tot de laatste hand hopen op de overwinning. Hij speelde heads-up tegen Stephen Chidwick en moest helaas zijn meerdere erkennen in de Brit.

Boivin had echter weinig reden tot klagen, want de Belg cashte een prachtige geldprijs van $137.753. De hoofdprijs van $191.728 ging naar Chidwick, tewijl Mike Watson derde werd voor $100.499. Onze landgenoot Jelle Moene noteerde ook twee mooie cashes op partypoker in de High Roller Club-toernooien. In de $530 6-Max Turbo Knockout eindigde hij als runner-up voor $5.454 plus $1.262, terwijl hij in de $530 Mini Big Game als achtste strandde op een achtste plaats voor een bedrag van $4.198.

Het mooiste succes op PokerStars werd genoteerd in de High Roller Club: $1.050 Sunday Supersonic [6-Max, Hyper-Turbo]. Onze landgenoot "LinkeLau" eindigde nog vroegtijdig op plaats zes voor $6.735, maar "BarracudaNL" wist het toernooi niet veel later op zijn naam te schrijven voor $25.247. Fedor "CrownUpGuy" Holz eindigde kort daarvoor op de derde plaats voor $14.882.

Lex "L. Veldhuis" Veldhuis keerde zondag ook weer terug op zijn Twitch-stream door de start van de Stadium Series en hij noteerde meteen twee keer een mooie derde plaats. In de Hotter $162 [Progressive KO] was dat goed voor $1.834 plus $227, terwijl hij in de Omania $109 PLO [Weekend Special] $1.795 cashte.

Een andere 'five-figure' score was er voor "sebastion86" die de Hotter $82 [Progressive KO] binnen vier uur en acht minuten op zijn naam wist te schrijven. Het leverde hem een bedrag van $3.852 plus $6.466 op.

Overige prestaties voor Nederlanders & Belgen

  • Teun "tinnoemulder" Mulder noteerde een mooie cash in de High Roller Club: $530 Sunday Marathon. Hij eindigde als tweede en dat leverde hem een bedrag op van $8.544.
  • In de $215 Sunday Warm-Up eindigde "silskyer" op de zesde plaats, goed voor $4.897.
  • Onze landgenoot "groensgras" kwam tot een mooie derde plaats in de Bounty Builder $44 en dat was goed voor $4.201 plus $577.
  • "aaldert-92" cashte de High Roller Club: $1.050 Sunday Cooldown [8-Max, Turbo, Progressive KO]; hij werd vijfde voor $4.297 plus $750.
  • Johan "busto_soon" van Til behaalde een vijfde plaats in de $215 Sunday Supersonic [6-Max, Hyper-Turbo] voor $5.300. De Belg "bicquet01" werd derde voor $10.337.
  • In de Mini-editie van de Supersonic werd "8Sicchers8" tweede na een heads-up deal voor $5.700, terwijl "i am a kid" vijfde werd voor $2.267.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen