The Muck: Spelers boos nadat GGPoker pro's categoriseert

GGPoker The Muck

De professionele pokergemeenschap blijft clashen met online poker room GGPoker.

Een paar weken geleden haalde de opkomende pokersite de krantenkoppen voor een geschil met high-stakes pro Tobias Duthweiler. De Duitse cashgame-regular beschuldigde de site ervan $180.000 van hem te hebben gestolen, terwijl GGPoker gewoon het bedrijfsbeleid handhaafde als reactie op een speler die een ban van het netwerk had gekregen.

Als dat geschil aantoonde hoe de site op gespannen voet staat met professionele grinders, wakkerde een Twitter-bericht van vrijdag het vuurtje nog maar eens aan.

Poging tot goodwill werkt averechts

GGPoker begreep dat het verbannen van spelers op veel plekken een negatieve reactie van de gemeenschap veroorzaakte, en daarom probeerde GGPoker wat goodwill in de gemeenschap te herwinnen door degenen die verbannen waren de kans te geven zich opnieuw aan te melden. De site heeft veel kritiek gekregen omdat het naar verluidt winnende spelers zou hebben verbannen, iets waarvan het beweert dat dit helemaal niet het geval is.

De thread ging verder met uitleggen hoe spelers een terugkeer konden aanvragen en dat hun accounts zouden worden hersteld als accounts met echte naam.

Degenen die op de aangeboden link klikten, vonden een pagina die bij velen niet goed zat.

Bekende spelers walgen van site

Veel topspelers waren er geen fan van om in de ogen van een pokeroperator te worden gecategoriseerd als goede, slechte of regular profs. Verder was er ook bitterheid over GGPoker die ghosting en real-time assistentie op dezelfde hoop gooide als bum-hunting, wat veel spelers gewoon zien als het selecteren van een spel, iets dat een onderdeel is van de pokerstrategie sinds de eerste kaarten werden gedeeld in een competitief spel.

Meer milde reacties

Hoewel velen van streek raakten na de post op GGPoker, was niet iedereen in de pokergemeenschap even kritisch op de operator. Sommige spelers wezen erop dat het een goede stap was in het opnieuw opbouwen van de relatie tussen GGPoker en de topprofessionals die werden afgestompt door het controversiële beleid van het bedrijf.

Anderen waren van mening dat er een kern van waarheid in de post zat, of dat het beleid van GGPoker over het algemeen een goede stap was om een ​​online pokerwereld op te ruimen die veel recreatieve spelers ongelukkig heeft gemaakt.

Comments

Lees 31 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen