High Stakes Feud: Negreanu domineert weer en pakt ruim twee ton

High Stakes Feud: Negreanu domineert weer en pakt ruim twee ton!

De zevende sessie in de High Stakes Feud tussen Doug Polk en Daniel Negreanu is er voor Polk eentje geworden om snel te vergeten. Na 591 handen vertrok hij liefst $222.833 lichter van tafel en krijg hij vervolgens ook nog eens een trap na van miljonair Dan Bilzerian.

De sessie van woensdag stond korte tijd op de tocht nadat Bill Perkins olie op het vuur had gegooid, maar nadat onder meer Negreanu verduidelijkte wat er precies aan de hand was bleek het allemaal een storm in een glas water te zijn en kon er gewoon lekker gekaart worden.

Alles dat je moet weten over Doug Polk tegen Daniel Negreanu

Wat is deze High Stakes Feud? Wat staat er op het spel? Waar wordt er gespeeld? Al deze vragen en meer worden hier beantwoord.

Negreanu wint drie belangrijke all-ins

De twee waren koud tien minuten bezig of Polk poefte al een buy-in weg met een bluf. Op {k-Hearts}{5-Clubs}{8-Diamonds}{q-Hearts}{7-Clubs} schoof Polk voor zo'n $24k all-in in een pot van $32k met slechts {a-Clubs}{j-Hearts}. Negreanu had {k-Diamonds}{10-Spades} en maakte de call om zo de eerste grote pot van de avond te pakken.

De Canadees had hiermee de smaak te pakken want kort daarop lagen de stacks weer in het midden, dit keer met {k-Clubs}{q-Hearts} van "DNegs" tegen Polk's {j-Hearts}{10-Hearts} op een {k-Hearts}{10-Diamonds}{5-Hearts}{2-Diamonds} bord. De {4-Spades} op de river was niet een van de vele outs die Polk zocht, waarmee hij direct al een kleine ton in de min stond.

De derde grote all-in van de avond vond na zo'n anderhalf uur spelen plaats, toen al het geld er in een gedriebette pot op een {7-Spades}{5-Spades}{6-Diamonds} flop invloog. Negreanu had met {a-Spades}{k-Spades} twee overkaarten en de nut flush draw tegen de {q-Clubs}{q-Diamonds} van Polk, waarmee Negreanu zelfs een kleine favoriet om te winnen was ondanks dat Polk op dat moment de beste hand had. De {8-Hearts} op de turn was veilig voor Polk, maar de {10-Spades} op de river gaf Negreanu de flush en de pot van $97.778.

Met deze derde gewonnen all-in kwam Negreanu op een plus van meer dan twee ton te staan. Polk wist daarna nog enkele grote potten te winnen, maar Negreanu pakte al snel weer wat terug om uiteindelijk de sessie na 591 handen met een plus van $222.833 te beeindigen.

Logischerwijs was de Canadees weer in zijn nopjes na afloop:

Polk was natuurlijk wat minder tevreden en kreeg vervolgens ook nog eens een lekkere needle van miljonair Dan Bilzerian te verwerken. Deze potentiële heads-up zien wij overigens zeker zitten.

Tussenstand Polk tegen Negreanu

Met zeven sessies achter de rug heeft Negreanu na zijn uitstekende sessie nu de leiding stevig in handen met een voorsprong van zo'n vier buy-ins. Met een kleine 3.000 gespeelde handen is de sessie nu voor 12% achter de rug, alhoewel de verliezer halverwege mag uitstappen.

De volgende sessie is vanavond alweer: beide spelers willen het volume opkrikken om de strijd sneller af te ronden.

SessieDatumGespeelde handenWinnaarWinstRecap
14/11200Daniel Negreanu$116.500Recap sessie #1
26/11424Doug Polk$218.293Recap sessie #2
39/11382Doug Polk$166.239Recap sessie #3
411/11366Daniel Negreanu$87,167Recap sessie #4
513/11365Daniel Negreanu$206.995Recap sessie #5
616/11637Doug Polk$93.543Recap sessie #6
718/11591Daniel Negreanu$222.833Recap Sessie #7
      
Totaal-2.965Daniel Negreanu$155.207 

Polk tegen Negreanu terugkijken

Het commentaar bij de beelden kwam wederom van Jeff Platt, die samen met Patrick "Egption" Tardif de sessie van duiding voorzag. Bekijk hieronder de aflevering in zijn geheel terug, met zoals altijd weer een exclusief interview met Negreanu na afloop.Wil je alles over poker leren? Bekijk de poker spelregels voor info over Texas hold'em, Omaha, en alle andere pokerspellen.

DELEN
 • Een flinke klapper voor Negreanu, die nu de leiding stevig in handen heeft.

Comments

 • mosterd mosterd

  QuatroGio95 schreef

  Er is inderdaad een high stakes crusher met die nick op PS.

  Ah oke thx

 • QuatroGio95 QuatroGio95

  Er is inderdaad een high stakes crusher met die nick op PS.

 • mosterd mosterd

  Coco_Jambo schreef

  Ik vind deze twee mannen, twee vervelende stumperds met kleine plassers. Die Polk erger ik me nog het meeste aan, irritant arrogant ventje. Van mij mag hij de boot in gaan.

  Maatje zag ik jouw naam niet ergens op een pokerstars stream voorbij komen de afgelopen week? Of heb je op sites niet dezelfde nick

Lees 18 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen

AANBEVOLEN

Bill Perkins gooit olie op het vuur bij Polk tegen Negreanu, rel geboren? Bill Perkins gooit olie op het vuur bij Polk tegen Negreanu, rel geboren?