High Stakes Feud: Negreanu neemt de leiding!

Polk tegen Negreanu: Negreanu neemt de leiding

De High Stakes Feud tussen Doug Polk en Daniel Negreanu blijft flink op en neer golven, zoals het een echte heads-up match betaamt. En alhoewel sommigen Negreanu al min of meer afgeschreven hadden nadat hij in de eerste twee online sessies flink moest inleveren, daar heeft "KidPoker" de boel met twee winstsessies op rij volledig om weten te draaien. Afgelopen nacht wist hij na 365 gespeelde handen liefst $206.994 rijker van tafel te stappen.

Op vrijdagavond duurde het een half uur voordat de eerste grote pot voorbij kwam, waarbij het een ouderwetse coinflip was met Negreanu die {a-Hearts}{k-Hearts} all-in vijfbette en Polk die callde met {10-Hearts}{10-Clubs}. Polk flopte een set om zo de eerste buy-in van de avond te pakken. Negreanu won die buy-in terug met een aantal kleinere potten voordat hij zelf Polk een inleg afhandig maakte.

In de hand vuurde Negreanu elke straat op {7-Clubs}{2-Clubs}{3-Clubs}{5-Hearts}{6-Spades}, waarbij de river voor ongeveer pot all-in ging. Polk was er direct bij met {6-Hearts}{4-Hearts} voor de geturnde straat maar Negreanu wist met {9-Spades}{8-Spades} een hogere straat tevoorschijn te toveren en zo de pot van bijna $80K binnen te halen.

Alles dat je moet weten over de High Stakes Feud van Doug Polk tegen Daniel Negreanu

Wat staat er op het spel? Waar wordt er gespeeld? Al deze vragen en meer worden hier beantwoord.

Polk pakte die buy-in kort daarop terug door in een gevierbette pot een turnshove van Negreanu op een {8-Diamonds}{3-Hearts}{7-Hearts}{6-Clubs} bord met {a-Clubs}{5-Spades} all-in te callen. Negreanu had slechts {q-Hearts}{10-Hearts} en Polk won de hand nadat de {5-Clubs} op de river kwam.

Echter, Negreanu pakte Polk gelijk weer terug en ook dit keer was het een smerige river die Polk de das om deed. In een gedriebette pot check-callde Negreanu drie straten op {8-Diamonds}{j-Clubs}{10-Diamonds}{6-Hearts}{k-Hearts}, waarbij de laatste all-in was. Polk had de nuts geflopt met {q-Hearts}{9-Hearts} maar zag tot zijn afgrijzen dat Negreanu een hogere straat had geriverd met {a-Clubs}{q-Clubs}.

Het hek was daarmee van de dam en Negreanu pakte vervolgens nog twee buy-ins met azen, telkens tegen top pair waar Polk niet van weg wist te komen. Op het eind van de sessie riverde Negreanu met {5-Hearts}{5-Spades} ook nog eens een set op {2-Hearts}{7-Diamonds}{j-Spades}{8-Clubs}{5-Diamonds} en kreeg hij een stevige riverraise afbetaald. Kort daarna werd de sessie beeindigd met liefst $206.994 profit voor Negreanu.

Negreanu was natuurlijk in zijn nopjes met de grote winst.

Polk tweette het volgende na afloop, waarin hij liet doorschemeren dat er waarschijnlijk meer volume aan gaat komen tussen de twee.

Ook was er nog deze interessante tweet van de Amerikaan:

LEES: Mike Matusow gokt een groot deel van zijn bankroll op Polk tegen Negreanu

Tussenstand Polk tegen Negreanu

Met vijf sessies en 1.737 achter de rug is de leiding nu in handen van Daniel Negreanu, die ongeveer een halve buy-in voorstaat op Polk. Maandagavond om 23:30 Nederlandse tijd wordt de strijd tussen beide kemphanen hervat.

SessieDatumGespeelde handenWinnaarWinstRecap
14/11200Daniel Negreanu$116.500Recap sessie #1
26/11424Doug Polk$218.293Recap sessie #2
39/11382Doug Polk$166.239Recap sessie #3
411/11366Daniel Negreanu$87,167Recap sessie #4
513/11365Daniel Negreanu$206.995Recap sessie #5
      
Totaal-1.737Daniel Negreanu$26.129 

Polk tegen Negreanu terugkijken

Uiteraard zaten Kevin Martin en Koray "KakiTee" Turker van GGPoker ook weer bovenop deze sessie en kun je de sessie in zijn geheel hieronder terugkijken. Aan het einde is weer een interview met Negreanu te zien.Wil je alles over poker leren? Bekijk de poker spelregels voor info over Texas hold'em, Omaha, en alle andere pokerspellen.

DELEN
  • Negreanu won liefst twee ton van Polk op de vrijdagavond en gaat nu aan de leiding.

Comments

Lees 1 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen

AANBEVOLEN

Polk tegen Negreanu - Alles dat je moet weten over deze High Stakes Feud heads-up Polk tegen Negreanu - Alles dat je moet weten over deze High Stakes Feud heads-up