High Stakes Feud: Polk weer bovenaan na lange sessie

Doug Polk

Ook deze maanden was er weer heads-up actie in de High Stakes Feud tussen Doug Polk en Daniel Negreanu gaande. Zoals vrijdagnacht al was aangekondigd door Polk hadden beide heren interesse het volume op te krikken en dat gebeurde dan ook. Liefst 637 handen passeerden de revue en uiteindelijk was het Polk die met een winst van $93.543 van tafel stapte.

Net als dat meer rake niet altijd beter is vormen ook langere sessies niet altijd de belofte voor veel actie. Slechts één echt grote all-in en een call kwam voorbij. In een gedriebette pot lag er $8.218 in het midden en kwam de flop {k-Spades}{q-Diamonds}{5-Spades}. Polk zette door met $6.378 en Negreanu trapte daarop pardoes all-in.

Polk snap-callde met {a-Hearts}{a-Diamonds} maar Negreanu had two pair geflopt met {q-Hearts}{5-Hearts} en stond er uitstekend voor om de pot van $80.798 te winnen. De turn was de {4-Clubs} maar de river echter de {k-Clubs}, waardoor de two pair van Negreanu gecounterfeit werd en de pot naar Polk werd geschoven.

Alles dat je moet weten over de High Stakes Feud van Doug Polk tegen Daniel Negreanu

Wat staat er op het spel? Waar wordt er gespeeld? Al deze vragen en meer worden hier beantwoord.

Negreanu pakte vervolgens nog een buy-in van Polk in een gevierbette pot, waar het op de river erin ging met een straat tegen aas-hoog. Er kwam later weer een belangrijke gevierbette pot voorbij, waarin er al $22.330 in het midden lag toen de flop {7-Clubs}{6-Diamonds}{9-Diamonds} kwam. Polk zette door met $4.466, Negreanu verhoogde naar $11.332 en pakte daarmee de pot uncontested op.

Polk pakte Negreanu kort daarop terug door een overbet van $30k in een pot van $20k te plaatsen op een {8-Clubs}{k-Hearts}{q-Diamonds}{q-Hearts}{7-Diamonds} bord. Negreanu callde de overbet maar Polk had {q-Spades}{6-Spades} voor trips en pakte zo flink terug. Veel meer spraakmakende handen waren er niet te melden in de drie uur dat de heren speelden.

In het resterende deel van de sessie wist Polk de meeste handen naar zich toe te trekken om uiteindelijk op een plus van ruim $90k uit te komen. Enkel van Polk was na afloop een tweetje terug te vinden over deze grotendeels rustige sessie:

Mike Matusow gokt flink op Polk tegen Negreanu

Tussenstand Polk tegen Negreanu

Met zes sessies en 2.374 handen achter de rug is de leiding nu in handen van Doug Polk, die 1.5 buy-in voorsprong op Negreanu heeft. Woensdagavond om 23:30 Nederlandse tijd wordt de strijd tussen beide kemphanen hervat.

SessieDatumGespeelde handenWinnaarWinstRecap
14/11200Daniel Negreanu$116.500Recap sessie #1
26/11424Doug Polk$218.293Recap sessie #2
39/11382Doug Polk$166.239Recap sessie #3
411/11366Daniel Negreanu$87,167Recap sessie #4
513/11365Daniel Negreanu$206.995Recap sessie #5
616/11637Doug Polk$93.543Recap sessie #6
      
Totaal-2.374Doug Polk$67.626 

Polk tegen Negreanu terugkijken

Kevin Martin is ingeruild voor onze favoriet Jeff Platt, die samen met een andere mooie kerel, Niall Farrell, het commentaar bij de actie verzorgde. Bekijk hieronder de aflevering in zijn geheel terug, met uiteraard weer een exclusief interview met Negreanu na afloop.Wil je alles over poker leren? Bekijk de poker spelregels voor info over Texas hold'em, Omaha, en alle andere pokerspellen.

DELEN
  • Een lange sessie met weinig uitschieters eindigde in het voordeel van Polk, die hierdoor weer de leiding neemt.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen

AANBEVOLEN

High Stakes Feud: Negreanu neemt de leiding! High Stakes Feud: Negreanu neemt de leiding!