Polk tegen Negreanu: Polk blijft doorbeuken, wint weer fors

Polk tegen Negreanu

Ook in de tweede online sessie van de heads-up strijd tussen Doug Polk en Daniel Negreanu was het Polk die met een flinke overwinning aan de haal ging. Afgelopen weekend deelde Polk al een flinke tik aan zijn tegenstrever uit door ruim twee ton te pakken. Op maandagavond kwam daar in een sessie van 382 handen nog eens ruim $166K bij. De stand tussen beide kemphanen staat daarmee nu $268.032 in het voordeel van Polk.

Alhoewel Negreanu in de eerste live sessie nog flink wist te winnen, komt hij er online tot op heden niet aan te pas tegen iemand die lange tijd als een van de beste heads-up spelers ter wereld aangemerkt stond.

Dit keer begon "KidPoker" de sessie wel goed: zo zagen we hem een bluf van Polk met {q-Hearts}{9-Hearts} op een {7-Diamonds}{j-Hearts}{9-Spades}{q-Clubs}{4-Diamonds} bord callen. Negreanu had $15.412 op de river gebet en Polk schoof daarop all in voor $36.433 met {10-Diamonds}{9-Clubs}. Negreanu callde echter en nam zo de leiding, die hij kort daarna uitbereidde door met aas-koning van aas-vrouw te winnen op een laag bord.

Alles dat je moet weten over Polk tegen Negreanu

Wat staat er op het spel? Waar wordt er gespeeld? Al deze vragen en meer worden hier beantwoord.

Harde comeback van Polk

Het eerste half uur mocht dan voor Negreanu zijn, er was nog een uur te spelen en daarin wist Polk de sessie naar zijn hand te zetten. Waar er dit keer, in tegenstelling tot de eerdere sessies, niet echte uitschieters tussen zaten, was het Polk die het grootste deel van de medium-sized potten op zijn naam wist te schrijven.

Wel was er één grote pot die naar Polk ging, waarin Polk flink aan het overbetten geslagen was. Op een {k-Spades}{7-Clubs}{3-Diamonds}{8-Hearts} bord was de actie nog onschuldig tot de turn, totdat Polk $5.016 in een pot van $3.344 bette. Negreanu callde waarna de {5-Clubs} op de river viel. Polk tetterde daarop zijn hele stack naar het midden, waarmee hij Negreanu tot een beslissing voor zijn hele stack van $41.461 dwong. De zesvoudig WSOP bracelet winnaar maakte de call met {k-Clubs}{5-Diamonds}, maar Polk had een hogere twee paar met {k-Diamonds}{7-Hearts} om de pot van $96.299 op te rapen.

Uiteindelijk speelden de heren 382 handen waarna de sessie afgelopen was en de balans opgemaakt kon worden. Polk verliet de tafels $166.239 om daarmee zijn voorsprong naar $268.032 uit te bouwen. Polk zou Polk niet zijn als hij via Twitter toch nog even een sneer naar zijn tegenstander zou uitdelen.

LEES: Mike Matusow gokt een groot deel van zijn bankroll op Polk tegen Negreanu

Tussenstand Polk tegen Negreanu

Met drie sessies achter de rug staat Polk nu ruim zes buy-ins voor op Negreanu. Alhoewel dit voor heads-up begrippen niet al te fors te noemen is, is het toch al een kwart miljoen dat Negreanu moet zien terug te winnen.

SessieDatumGespeelde handenWinnaarWinst
14/11200Daniel Negreanu$116.500
26/11424Doug Polk$218.293
39/11382Doug Polk$166.239
     
Totaal-1.006Doug Polk$268.032

Polk tegen Negreanu terugkijken

Ook deze sessie is natuurlijk weer in zijn geheel terug te kijken, dit keer met commentaar van Kevin Martin en Ricky "RatedGTO" Guan. De complete sessie met commentaar kun je hieronder terugkijken, inclusief een interview met Negreanu aan het einde.

Wil je alles over poker leren? Bekijk de poker spelregels voor info over Texas hold'em, Omaha, en alle andere pokerspellen.

DELEN
  • Ook op maandag nam Polk weer flink de overhand.

Comments

  • Sikkes Sikkes

    potodd schreef

    Sikkes schreef

    Hihihi schreef

    Pijnlijk. Dit kan Negreanu wel eens een miljoen kosten, ik zie hem wel in staat om -10BB/100 te eindigen.

    De milly is aangetikt Drink

    Lekker voor je.
    Devil

    I'm pbbly the 2nd luckiest man alive Tongue

  • potodd potodd

    Sikkes schreef

    Hihihi schreef

    Pijnlijk. Dit kan Negreanu wel eens een miljoen kosten, ik zie hem wel in staat om -10BB/100 te eindigen.

    De milly is aangetikt Drink

    Lekker voor je.
    Devil

  • Sikkes Sikkes

    Hihihi schreef

    Pijnlijk. Dit kan Negreanu wel eens een miljoen kosten, ik zie hem wel in staat om -10BB/100 te eindigen.

    De milly is aangetikt Drink

Lees 38 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

IN DEZE CATEGORIE

LEES MEER

Andere Artikelen

AANBEVOLEN

Polk geeft Negreanu flink pak rammel in eerste sessie online, wint ruim twee ton Polk geeft Negreanu flink pak rammel in eerste sessie online, wint ruim twee ton