High Stakes Feud: Negreanu wint er vijf op rij!

Daniel Negreanu

Gaat het dan toch gebeuren? Daniel Negreanu keek in de High Stakes Feud tegen Doug Polk voor de jaarwisseling tegen een enorme achterstand van ruim acht ton aan. Sindsdien is de Canadees echter aan de winnende hand en sloot hij afgelopen nacht ook de vijfde sessie op rij winstgevend af. Negreanu boekte na 750 handen een winst van $132,649 en staat nu minder dan een half miljoen achter nog.

Heeft Negreanu hét geheim gevonden tijdens de break? Of is dit gewoon standaard variantie zoals we wel vaker bij heads-up no-limit hold'em zien? Feit is dat hij in de afgelopen vijf sessies ruim drie ton goed heeft gemaakt en overall ook gewoon sterk aan het spelen is. Lees snel verder voor de beste handen van de maandagavondsessie.

Alles dat je moet weten over Doug Polk tegen Daniel Negreanu

Wat is deze High Stakes Feud? Wat staat er op het spel? Waar wordt er gespeeld? Al deze vragen en meer worden hier beantwoord.

Negreanu wint de grote potten

De eerste klap werd al na tien minuten door Negreanu uitgedeeld. In een gevierbette pot lag er ruim $20.000 in het midden toen er {7-Diamonds}{3-Hearts}{j-Clubs} verscheen. Polk besloot te leaden voor $6.479 en Negreanu callde. De turn was de {k-Diamonds} en Polk checkte. Negreanu schoof all-in en Polk callde meteen met {k-Hearts}{q-Clubs}. Negreanu had echter {a-Clubs}{a-Spades} vast en won na de {2-Clubs} river de pot van $85.151.

Na een half uur spelen was het wederom raak in een gevierbette pot. Dit keer kwam de flop {6-Clubs}{5-Diamonds}{k-Clubs} en checkten beide spelers. De turn was de {k-Hearts} en Polk zette $6.479 in die Negreanu callde. De river was de {7-Spades} en Polk schoof all-in voor ruim $32k. Negreanu maakte de call met {j-Spades}{j-Hearts} en zat goed tegen de {8-Hearts}{8-Diamonds} van Polk voor een pot van $98.820.

Na een goed uur spelen kwam een flop voorbij waarin weer de stacks naar het midden vlogen. Op een {10-Clubs}{7-Spades}{5-Clubs} flop zette Polk $5.285 in en raisete Negreanu naar $14.516. Polk schoof all-in en Negreanu callde voor een pot van $90.496. Polk had {9-Clubs}{8-Clubs} tegen de {k-Diamonds}{10-Spades} van Negreanu en hitte de {7-Clubs} turn om een flush te maken. De {7-Diamonds} op de river gaf "DNegs" echter een full house en zo ging ook de derde grote pot van de avond naar de Canadees toe.


Lees ook: Blowout Series-succes houdt aan, megacash voor Nederlander "Jepser8" ($291.247)!


Het duurde uiteindelijk ruim twee uur voordat ook Polk één all-in wist te winnen. Met al ruim $40.000 in de pot werd de Amerikaan voor $22.144 all-in gezet op een {2-Hearts}{3-Clubs}{7-Clubs}{3-Spades}{k-Clubs} bord. Polk callde met {5-Hearts}{3-Hearts} voor trips drieën en won daarmee van de pocket vrouwen van Negreanu voor een pot van $88.080.

In het restant van de strijd ging het over en weer, maar kwamen er niet zulke grote potten als hierboven meer voorbij. Uiteindelijk besloot Negreanu de sessie met een plus van ruim drie buy-ins. Negreanu tweette het volgende erover:

Polk relativeerde ondertussen de nederlaag, alhoewel hij inmiddels 12 (!) buy-ins verloren heeft sinds het hoogtepunt.

De Nederlander "Venividi1993", die we nog kennen van de epische clash tegen Phil Galfond, deed ook een duit in het zakje en vroeg zich af of Negreanu eenzelfde soort comeback kan maken.

Polk tegen Negreanu terugkijken

Jeff Platt zit dit keer met Lynne Ji in de booth, die we kennen van haar optredens in High Stakes Poker. Ook streamer Karlencho komt tussendoor weer voorbij. Uiteraard geeft Negreanu na afloop weer acte de présence om zijn mening over de sessie te ventileren.

Tussenstand Polk tegen Negreanu

Er zijn nu 15.250 van de 25.000 handen gespeeld en Polk heeft nog altijd de leiding in handen. Negreanu heeft echter ruim $300k goedgemaakt in de laatste vijf sessies en staat nu nog $484,074 achter. De strijd gaat op woensdag weer verder.

SessieDatumGespeelde handenWinnaarWinstRecap
234/1500Daniel Negreanu$27.006Recap Sessie #23
246/1750Daniel Negreanu$98.580Recap Sessie #24
258/1750Daniel Negreanu$27.946Recap Sessie #25
2611/1750Daniel Negreanu$132.649Recap Sessie #26
      
1-22-12.500Doug Polk$770.254Link naar alle recaps
      
Totaal-15.250Doug Polk$484.074 


Bekijk deze vijf redenen waarom online poker beter dan live poker is.

DELEN
  • Is er een epische comeback in de maak?

Comments

  • Silverline17 Silverline17

    Is totaal geen indekken.

  • QuatroGio95 QuatroGio95

    indekken begint

  • MisterMJ MisterMJ

    Wanneer beginnen de pre-orders voor vaccinatiebewijzen?

Lees 10 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

IN DEZE CATEGORIE

LEES MEER

Andere Artikelen

AANBEVOLEN

High Stakes Feud: Negreanu blijft winnen in 2021, maar wint wederom weinig High Stakes Feud: Negreanu blijft winnen in 2021, maar wint wederom weinig