High Stakes Poker seizoen 8: De beste handen van aflevering 4

Jean-Robert Bellande

In de vierde aflevering van High Stakes Poker kwam dezelfde line-up als die van de afgelopen week voorbij. Deze week kwamen er geen grote all-ins zoals iin aflevering 2 voorbij, maar zagen we toch enkele mooie pokerhanden de revue passeren. Check hieronder het overzicht van de beste handen van aflevering 4.

Wil je niet gespoilerd worden? Maak dan gelijk een account aan op PokerGO en bekijk de actie helemaal. Via de kortingscode "HSP" krijg je $20 korting als je een abonnement voor een heel jaar neemt.


Bellande staat centraal

In aflevering 4 is het Jean-Robert Bellande die in veel potten verwikkeld raakt. Zo zien we hem direct in de eerste hand al clashen met Bryn Kenney. Bellande opent met {k-Diamonds}{j-Clubs} naar $3.000 en Kenney callt op de button met {10-Spades}{7-Spades}. De flop komt {q-Clubs}{j-Hearts}{7-Clubs} en Kenney callt een continuation bet van Bellande voor wederom $3.000.

Op de {7-Hearts} turn hit Kenney trips en zet Bellande $8.000 in. Kenney maakt het $32.000 en Bellande blijft hangen. De river is de {k-Clubs} en Bellande check-fold na lang nadenken tegen een bet van $53.000.

Lees ook: Phil Ivey keert terug bij High Stakes Poker


Ji bluft weer

Ji bluft tegen Bellande
Ji bluft tegen Bellande

Dat Lynne Ji niet vies is van een bluf op haar tijd weten we inmiddels. In aflevering 2 wist ze succesvol Brandon Steven weg te bluffen, maar kon ze het niet laten de bluf in zijn gezicht te wrijven. Wellicht dat dat haar in de problemen heeft gebracht, want Nick Petrangelo doorzag in aflevering 3 al een grote bluf van haar en dit keer liet Bellande zich niet wegjagen.

Rick Salomon, de grote winnaar tot nu toe, restraddlet naar $3.200 en Ji raist naar $8.000 met {q-Clubs}{10-Clubs}. Bellande callt met {8-Spades}{8-Clubs} en Salomon koopt ook een flop met {10-Hearts}{8-Diamonds} ("Good enough!"). De {9-Spades}{6-Clubs}{k-Hearts} flop wordt daarop rondgecheckt.

Op de {2-Diamonds} turn checkt Salomon en bet Ji $16.000. Bellande callt direct terwijl Salomon afgooit. De river is de {4-Spades} en Ji probeert de pot te pakken met een bet van $44.000. Bellande callt echter met z'n pocket achten en wint zo de pot van $147.600.


Bellande clasht met Salomon

In deze hand zit de straddle er niet op, waardoor de stakes dit keer gewoon $400/$800 NLHE zijn. Ji opent naar $2.000 met {a-Spades}{k-Clubs} en Bellande callt met {a-Clubs}{8-Clubs}. Salomon driebet naar $9.000 op de button met {k-Diamonds}{q-Clubs} en Ji en Bellande callen allebei.

De flop is {q-Diamonds}{8-Hearts}{6-Clubs} en Salomon bet $15.000 na twee checks. Ji foldt en Bellande callt. De {j-Clubs} turn geeft Bellande een flushdraw erbij en dit keer check-callt hij $24.000. De {4-Hearts} river is een blank en beide spelers checken, waardoor de pot van $107.000 voor Salomon is.


Lees ook: Dit zijn de beste blufs uit High Stakes Poker


Kenney vierbet tegen Petrangelo

Kenney vs. Petrangelo
Kenney vs. Petrangelo

De drie pro's aan tafel, Kenney, Petrangelo en Tom Dwan, komen in actie wanneer Dwan het $5.000 met {9-Spades}{8-Spades} maakt en Petrangelo naar $18.000 driebet met {a-Spades}{k-Diamonds}. Kenney vierbet naar $62.000, Dwan foldt en Petrangelo callt. De {6-Diamonds}{9-Hearts}{k-Clubs} flop valt vervolgens beroerd voor Kenney en hij check-fold dan ook snel.

In de laatste hand van de uitzending tenslotte zien we Bellande weer terug, die op een {10-Diamonds}{6-Diamonds}{3-Hearts} flop een $25.000 bet van Dwan callt met {6-Spades}{5-Spades}. Dwan heeft zelf {7-Clubs}{5-Clubs} en een {8-Spades} valt op de turn. "durrrr" besluit hierop all-in te schuiven voor effectief $168.000 in een pot van $87.200 en Bellande heeft een beslissing voor zijn hele stack. "Wow, feels like ace-queen of diamonds there buddy" zegt hij onder andere, maar uiteindelijk foldt hij.

Er wordt na afloop nog gerabbithunt om te kijken welke rivers er gekomen zouden zijn als Bellande gecalld zou hebben. Ze zouden het twee keer gerund hebben en Dwan wist de eerste river te hitten.

Een zware aflevering voor Jean-Robert Bellande
Een zware aflevering voor Jean-Robert Bellande

Op woensdagnacht 13 januari is er bij PokerGO weer een nieuwe uitzending van High Stakes Poker te zien.

Afbeeldingen aflevering 4 via PokerGO
PokerNews Nederland heeft geen (affiliate)overeenkomst met PokerGOCheck deze zeven pokertips die jouw pokerspel naar een hoger niveau gaan brengen.

DELEN
  • In de vierde aflevering staat Jean-Robert Bellande centraal.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen

AANBEVOLEN

High Stakes Poker seizoen 8: De beste handen van aflevering 3 High Stakes Poker seizoen 8: De beste handen van aflevering 3