High Stakes Poker seizoen 8: De beste handen van aflevering 10

Phil Ivey

Aflevering 10 van High Stakes Poker op PokerGO brengt de vertrouwde namen Phil Ivey, Phil Hellmuth en Tom Dwan weer in beeld. Er wordt nog steeds $400/$800 no-limit hold'em gespeeld en we zetten de vijf beste pokerhanden voor je op een rijtje.

Wil je liever niet gespoilerd worden? Maak een account aan bij PokerGO om de actie in zijn geheel terug te zien. Via de kortingscode "HSP" krijg je $20 korting op een jaarabonnement.

Let op: PokerNews Nederland heeft geen (affiliate)overeenkomst met PokerGO

Na een paar kleine handen in het begin zijn de stack sizes als volgt:

SpelerStack
Tom Dwan$341.400
Lazaro Hernandez$314.800
Phil Ivey$268.300
Phil Hellmuth$226.600
James Bord$218.700
Jake Daniels$174.700
Brandon Adams$162.600
Chamath Palihapitiya$138.700

Phil Ivey tegen Lazaro Hernandez – De bluf wordt doorzien

Phil Ivey

Lazaro Hernandez limpte in op de button met {10-Spades}{8-Diamonds} en Jake Daniels complete de small blind met {k-Diamonds}{7-Hearts}. Ivey maakte het vervolgens $4.300 in de big blind met {a-Spades}{7-Clubs} en Hernandez callde.

De flop kwam {j-Clubs}{6-Spades}{9-Diamonds} en Ivey zette $3.500 door, die door Hernandez met zijn straight draw gecalld werd. Ivey hitte de {a-Hearts} op de turn en vuurde $13.000, die Hernandez wederom callde.

De river was de {j-Hearts} en Ivey checkte dit keer. Hernandez ging voor zijn kans om de grootmeester te bluffen en knalde er $27.000 in, maar Ivey doorzag het en callde om de pot van $97.200 te winnen.


Phil Hellmuth tegen James Bord – Geen respect voor Hellmuth

Phil Hellmuth and James Bord

James Bord limpte vanuit under the gun met {a-Spades}{9-Spades} en Daniels was er op de cutoff bij met {2-Hearts}{2-Clubs}. Ivey callde met {4-Diamonds}{7-Diamonds} op de button en Hellmuth raisete naar $4.000 in de big blind met {j-Spades}{j-Hearts}.

Die raise joeg niemand weg en zo zagen vier spelers de {k-Clubs}{10-Diamonds}{k-Spades} flop. Hellmuth checkte, Bord bette $7.000 in en zowel Daniels en Ivey foldden hun handen. Hellmuth callde en deed zijn welbekende "check in the dark" op de {a-Clubs} turn.

Bord bette daarop $12.000 en Hellmuth zakte achterover in zijn stoel. “Wat doe je, Bordy? Probeer je me je geld te geven?" Hellmuth callde en voegde er het volgende aan toe: "Ik geloof dat je het aan me probeert te geven."

Hellmuth checkte de {6-Spades} op de river en Bord checkte zijn aas om de $58.400 pot te winnen.

"Daar gaat hij," zei commentator Gabe Kaplan, doelend op het feit dat Hellmuth ongetwijfeld zou gaan ontploffen na het zien van de hand. Zoals verwacht vloog Hellmuth uit zijn stoel van boosheid en gooide hij een flinke scheldkanonnade eruit.

In de daaropvolgende hand keerde Tom Dwan terug en kocht hij de button, waarmee Hellmuth under the gun zat. "The Poker Brat" vond dit keer {q-Diamonds}{q-Clubs} en deed een minraise naar $1.600, die door Dwan met {a-Spades}{2-Spades} gecalld werd. De {4-Clubs}{5-Clubs}{k-Diamonds} flop werd door beide spelers gecheckt en op de {10-Spades} turn zette Dwan $2.000 in. Hellmuth callde en zag de {7-Spades} op de river verschijnen. Dwan check-foldde vervolgens tegen een $2.000 bet van Hellmuth.

Hellmuth had vervolgens de onbedwingbare neiging op Dwan te vertellen hoe slecht Bord die voorgaande hand wel niet speelde.


Chamath Palihapitiya tegen Tom Dwan – Carré

Tom Dwan

Chamath Palihapitiya zat in de straddle naar $1.600 met {9-Hearts}{9-Clubs} en Dwan maakte het $5.000 naast hem met de optionele {7-Diamonds}{5-Hearts}. Iedereen foldde naar Palihapitiya die het $17.000 met de pocket negens maakte. Dwan wist van geen wijken en legde bij om een flop te zien, die {5-Clubs}{10-Spades}{9-Spades} kwam.

Palihapitiya, met een set, vuurde vervolgens $20.000 die Dwan met bottom pair callde. De {9-Diamonds} op de turn gaf Palihapitiya quads en beide spelers checkten. De river was de {7-Clubs} en Palihapitiya knalde liefst $85.000 in de pot van $76.000, waardoor hij slechts $9.000 achter had.

"Wow", fluisterde Dwan, terwijl hij heen en weer schoot in zijn stoel. "durrrr" dacht vervolgens lang na om uiteindelijk de call te maken, maar kreeg het slechte nieuws te zien.

“Quads”, zei Palihapitiya. "Dat werkt", glimlachte Dwan.

Kijk hier hoe Tom Dwan een pot van bijna een miljoen dollar wint!


Brandon Adams tegen Chamath Palihapitiya – Adams flopt een set

Brandon Adams

Palihapitiya maakte het $2.300 met {j-Spades}{j-Hearts} in de cutoff en Brandon Adams callde met {3-Spades}{3-Hearts} op de button. De flop kwam {3-Clubs}{5-Spades}{10-Clubs} om Adams bottom set te geven. Palihapitiya bette $4.000 en Adams maakte het $14.000, die zijn tegenstander callde.

Palihapitiya check-callde vervolgens $22.000 op de {2-Clubs} turn en de {8-Diamonds} kwam daarop op de river. Palihapitiya check-callde dit keer $35.000 en verloor zo een grote pot aan Adams.

Kort daarop cashte Ivey uit en werd zijn plek door Jason Koon ingenomen. Koon kocht zich voor $500.000 in.


Tom Dwan tegen Brandon Adams – Aas-koning in azen

Tom Dwan

Adams raisete naar $2.500 under the gun met {a-Spades}{k-Spades}, maar tot zijn grote pech vond Dwan {a-Hearts}{a-Diamonds} in de big blind. "durrrr" maakte het $10.000 en Adams callde daarop.

De flop kwam {2-Hearts}{3-Clubs}{9-Spades} en Dwan bette $15.000, die Adams callde. De {10-Spades} op de turn gaf Adams een flush draw en dit keer callde hij een bet van $40.000 van Dwan. De {4-Hearts} op de river was echter niet wat Adams zocht en hij foldde tegen een $145.000 all-in shove van Dwan.

Aan het eind van de aflevering waren de stacks als volgt:

SpelerStack
Jason Koon$508.500
Tom Dwan$419.400
James Bord$280.500
Chamath Palihapitiya$225.800
Lazaro Hernandez$225.100
Phil Hellmuth$188.100
Brandon Adams$161.600
Jake Daniels$126.100

Afbeeldingen aflevering 10 via PokerGOCheck deze zeven pokertips die jouw pokerspel naar een hoger niveau gaan brengen.

DELEN
  • Check de vijf beste handen van aflevering 10, met Phil Ivey, Tom Dwan en Phil Hellmuth in actie.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen

AANBEVOLEN

High Stakes Poker seizoen 8: Ivey en Hellmuth keren terug (aflevering 9) High Stakes Poker seizoen 8: Ivey en Hellmuth keren terug (aflevering 9)