Ik vermoed dat je daar allang onbewust toestemming voor gegeven hebt bij de voorwaarde bij aanmelding op de site.

Edit: maar het zal (hopelijk) ook nog wel genoemd worden als je je inschrijft voor betreffende toernooi.