Paas Toernooi Rotterdam

Call of all-in???

Stevedude
Er is elk toernooi wel een discussie tussen spelers, dealer en brush betreffende een call of all in.

Op het moment dat je zonder ''all-in'' te zeggen of al je chips tegelijk over de lijn schuift, eerst je ene stapel chips en vervolgens je ander stapel over de lijn schuift is het een call en geen all-in.

Helaas worden deze beginnersfouten nog vaak gemaakt, dus voor de duidelijkheid mocht je een live toernooi spelen, maak dan eerst duidelijk wat je gaat doen door te zeggen ''ik call'' of ''ik bet 500'' of ''ik ga all-in''.

Tags: Poker regelsdo's en dont's